Velkommen til murerfirmaet Bo Andersen

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse i Herning, Holstebro

Vi har gennem årene lavet mange nye badeværelser. Derfor er vi også klar til at opfylde dine ønsker og behov, uanset om du er privat boligejer, boligforening, institution eller virksomhed. Vi dækker hele midtjylland, bl.a. Herning, Holstebro, Vildbjerg osv.

Badeværelse med fokus på dine ønsker

Vi gør dit gamle badeværelse moderne, praktisk og rummeligt.

Badeværelset er blandt de mest personlige rum i en moderne bolig, måske lige på nær soveværelset. Derfor er det vigtigt at få det, som du vil have det. Flere og flere får gjort deres badeværelser mere praktiske med skabe og bedre plads, hvilket kan ske fx ved at fjerne badekarret. Vi kan for eksempel opføre en smart og praktisk bruseniche.

Vi kan lave et helt nyt badeværelse eller renovere det gamle. I den forbindelse kan vi opsætte fliser og lægge klinker i moderne farver og i praktiske materialer. Vi kan også være behjælpelige med ny sanitet og interiør. Vi står til rådighed med inspiration til et kreativt valg af fliser samt en funktionel indretning af nye skabe og eventuel brusekabine.

Se mere om vores ekspertise inden for

  • Facaderenovering
  • Forsikringsskader
  • Flisearbejde
  • Totalløsninger
  • Murerarbejde
  • Nye parcelhus
  • Tilbygninger

Ring i dag på 22 43 72 90, og få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.

Vi har 30 års erfaring med badeværelser

I firmaet har vi over 30 års erfaring som murer, herunder med badeværelser. Det er din tryghed, når ideer skal blive til virkelighed, hvis du samtidig ønsker en korrekt udførelse af selv de svære detaljer i processen.

Kontakt os på telefon 22437290 eller skriv til os via sidens kontaktformular, hvis du vil høre mere om dine muligheder og priser på nye badeværelser. Vi står for hele entreprisen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Murerfirmaet Bo Andersen – Dit lokale murerfirma!

Kontakt os

Murerfirmaet Bo Andersen

Bliv ringet op

Find os

En del af: