Nyt badeværelse i Herning samt Vest- og Midtjylland

Vi tilbyder nyt badeværelse

Skal dit badeværelse gøres mere moderne, praktisk eller rummeligt? Hos Bo Andersen Murerfirma A/S har vi gennem årene lavet mange nye, flotte badeværelser. Uanset om du blot skal renovere det gamle badeværelse eller have et nyt badeværelse i Herning eller omegn, så kan vi hjælpe dig.

Ønsker du mere plads, kan vi for eksempel fjerne badekarret og installere en praktisk bruseniche i stedet eller opsætte nye skabe med bedre opbevaringsplads. Vi lægger også gerne nye fliser og klinker og kan ligeledes være behjælpelige med ny sanitet og interiør.

Nyt badeværelse ud fra dine ønsker

Vi har erfaring med flise / klinker i alle størrelser, fra 1 x 1 cm til 120 x 240 cm, så uanset størrelse, kan vi løse opgaven.

Det er meget vigtigt for os at opfylde dine ønsker og behov, når vi står for dit badeværelsesprojekt. Vi går i dialog med dig og sørger for at holde dig informeret gennem hele processen. Vi ønsker til enhver tid at levere en tilfredsstillende badeværelsesløsning. Læs mere om vores service i forbindelse med fliser og klinker samt nyt badeværelse i forbindelse med nybyggeri.

Nyt badeværelse i Herning? Lad os hjælpe

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig med renovering eller nyt badeværelse i Herning og omegn? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 43 72 90 eller mail bo@murerherning.dk. Du kan også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vil besvare din mail hurtigst muligt.

Vælg Murerfirmaet Bo Andersen A/S

Via vores medlemskab af Dansk Byggeri og Byg Garanti er du forsikret med op til 100.000 kr. inkl. moms.
Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byggaranti i forbindelse med tilbygning, renovering m.m.

Vores tidligere arbejde:

​Ønsker du at kontakte os?

Send en besked via formularen, ring på tlf.+45 22 43 72 90 eller send os en email på bo@murerherning.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.