Nyt badeværelse i Vest- og Midtjylland

Forny dit badeværelse

Skal dit badeværelse gøres mere moderne, praktisk eller rummeligt? Hos Bo Andersen Murerfirma A/S har vi gennem årene lavet mange nye, flotte badeværelser. Uanset om du skal have et helt nyt badeværelse eller blot renovere det gamle, kan vi hjælpe dig.

Ønsker du mere plads, kan vi for eksempel fjerne badekarret og installere en praktisk bruseniche i stedet eller opsætte nye skabe med bedre opbevaringsplads. Vi lægger også gerne nye fliser og klinker og kan ligeledes være behjælpelige med ny sanitet og interiør.

Nyt badeværelse ud fra dine ønsker

Vi har erfaring med flise / klinker i alle størrelser, fra 1 x 1 cm til 120 x 240 cm, så uanset størrelse, kan vi løse opgaven.

Det er meget vigtigt for os at opfylde dine ønsker og behov, når vi står for dit badeværelsesprojekt. Vi går i dialog med dig og sørger for at holde dig informeret gennem hele processen. Vi ønsker til enhver tid at levere en tilfredsstillende badeværelsesløsning.

Skal vi stå for dit projekt?

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for badeværelsesløsninger, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 43 72 90 eller mail bo@murerherning.dk. Du kan også kontakte os via kontaktformularen her på siden.

Vælg Murerfirmaet Bo Andersen A/S

Via vores medlemskab af Dansk Byggeri og Byg Garanti er du forsikret med op til 100.000 kr. inkl. moms.
Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Vores tidligere arbejde:

​Ønsker du at kontakte os?

Send en besked via formularen, ring på tlf.+45 22 43 72 90 eller send os en email på bo@murerherning.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.