Tilbygning i Herning og omegn

Trænger din husfacade til renovering, reparation eller vedligeholdelse? Murerfirmaet Bo Andersen A/S tilbyder alt i forbindelse med tilbygning i Herning og omegn. Klimaet i Danmark kan være hårdt mod husfacader og derfor kan en facaderenovering være løsningen på at få en gammel og slidt bygning til at fremstå som ny. Regn, kulde, frost og eventuelt murbier er hårdt for et murværk.​ Dertil kommer almindeligt slid og ælde, men får du ikke udført din facaderenovering i tide, kan skader som fugt, råd og svamp brede sig til resten af huset.

Over 30 års erfaring i renovering af facader

Vi har over 30 års erfaring med murerarbejde som blandt andet facaderenovering. Derfor har vi god erfaring med at reetablere en murs modstandsevne. Dertil kommer, at vi har stor forståelse for en bygnings grundlæggende arkitektur, således vi ikke gør skade på en bygning, når vi skal renovere eller reparere den.

Facaderenovering handler ikke blot om at reparere skader og forhindre eventuelle skader i at brede sig. En renovering af facade handler om at genskabe husets oprindelige udtryk, men det kan alternativt handle om at ændre husets udtryk. Du kan kombinere en facaderenovering med efterisolering hos os.

Få en facaderenovering og et smukkere hus i forbindelse med en tilbygning

En renovering af din facade kan med andre ord gøre dit hjem smukkere, og det kan øge husets værdi, herunder friværdi, ligesom det kan føre til en lavere varmeregning. Men i yderste konsekvens kan det forhindre fugt i at vandre i murværket, således at der kan opstå svamp og skimmel i hele huset, hvilket både kan ødelægge indeklimaet og den oprindelige isolering.

Få et uforpligtende tilbud på din tilbygning i Herning eller omegn

Har du spørgsmål til vores service, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på tilbygning af din bolig i Herning og omegn? Du er mere end velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 22 43 72 90, sende en mail til bo@murerherning.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vælg Murerfirmaet Bo Andersen A/S

Via vores medlemskab af Dansk Byggeri og Byg Garanti er du forsikret med op til 100.000 kr. inkl. moms.
Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byggaranti i forbindelse med tilbygning, renovering m.m.

​Ønsker du at kontakte os?

Send en besked via formularen, ring på tlf.+45 22 43 72 90 eller send os en email på bo@murerherning.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.