Totalentreprise i Vest- og Midtjylland

Én tovholder på hele din totalentreprise

Undgå stress og lad os gøre arbejdet. Når du hyrer Murerfirmaet Bo Andersen A/S til at stå for din totalentreprise, skal du ikke bekymre dig om noget som helst. Det er kun os, du behøver at tale med, og vi sørger for at få sat de rette folk på opgaverne. Vi har et godt samarbejde med bl.a. blikkenslager- og tømrervirksomheder, arkitekter og ingeniører. Det er derfor en kæmpe fordel at lade os stå for dit projekt. Vi gør hele processen nem og overskuelig, og vi holder dig naturligvis opdateret fra start til slut.

Vi er grundigt inde over alt arbejdet, og vi sørger for at alle led i byggeprocessen lever op til vores høje standarder. Vi ønsker at levere intet mindre end det bedste, når vi står for dit byggeprojekt. Vi lægger stor vægt på god kommunikation og tæt samarbejde.

Få råd og vejledning

Vi har over 30 års erfaring med totalentrepriser og rådgiver dig meget gerne i forbindelse med dit projekt. Kontakt os for at høre nærmere og få samtidigt et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 22 43 72 90 eller skrive via kontaktformularen eller mail bo@murerherning.dk.

Vælg Murerfirmaet Bo Andersen A/S

Via vores medlemskab af Dansk Byggeri og Byg Garanti er du forsikret med op til 100.000 kr. inkl. moms.
Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byggaranti i forbindelse med tilbygning, renovering m.m.

​Ønsker du at kontakte os?

Send en besked via formularen, ring på tlf.+45 22 43 72 90 eller send os en email på bo@murerherning.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.