Flise / klinkearbejde i Vest- og Midtjylland

Grundigt flisearbejde

Ønsker du få sat nye fliser op i dit badeværelse eller køkken men har ikke mod på at gøre det selv? Kontakt Murerfirmaet Bo Andersen A/S og lad os gøre det for dig. Vi har kompetencerne og den rette faglige viden til at udføre et grundigt og præcist stykke arbejde med et flot og fejlfrit resultat. Du kommer ikke til at fortryde at have sat os på sagen. Vi har erfaring med flise / klinker i alle størrelser, fra 1 x 1 cm til 120 x 240 cm, så uanset størrelse, kan vi løse opgaven.

Populært med fliser og klinker

Fliser og klinker er et yderst populært og praktisk valg i mange forskellige rum, især når det gælder badeværelser og køkkener. De er nemme at gøre rent, og de kan give dit rum et helt specielt udtryk. De fås i forskellige farver og mønstre og kan kombineres på mange forskellige måder, så de passer perfekt til dit rum og din personlige stil. Lad os sammen finde en skræddersyet løsning til netop dig.

Kontakt os for yderligere info

Kontakt os og hør mere om vores løsninger inden for flisearbejde. Vi kommer gerne med tips og inspiration, hvis du skulle være i tvivl om noget. Ring på telefon 22 43 72 90, skriv på mail bo@murerherning.dk eller udfyld kontaktformularen. Vi kører i hele Midt- og Vestjylland, bl.a. i Herning, Holstebro og Vildbjerg.

Vælg Murerfirmaet Bo Andersen A/S

Via vores medlemskab af Dansk Byggeri og Byg Garanti er du forsikret med op til 100.000 kr. inkl. moms.
Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byggaranti i forbindelse med tilbygning, renovering m.m.

Vores tidligere arbejde:

​Ønsker du at kontakte os?

Send en besked via formularen, ring på tlf.+45 22 43 72 90 eller send os en email på bo@murerherning.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.