Facaderenovering i Herning samt Vest- og Midtjylland

Lad os give din facade nyt liv

Er din facade blevet trist at se på? Giv den nyt liv med en facaderenovering. Bo Andersen Murerfirma A/S tilbyder facaderenovering i Herning og omegn. Vi udfører renovering, reparation og vedligeholdelse af alle slags facader. Uanset om der er noget, der skal repareres, eller om du blot ønsker at genskabe eller ændre din boligs visuelle udtryk, står vi klar til at påtage os opgaven.

Vind og vejr slider på din facade

Regn, kulde og frost belaster et murværk, og derfor er det fra tid til anden en rigtig god ide at renovere din facade. Også almindelig slid og ælde tager sit tag på facaden, og får du ikke udført renoveringen i tide, kan skader såsom fugt og svamp brede sig til resten af huset.

En god investering

En facaderenovering hos os kan kombineres med efterisolering. Den isolerende effekt kan føre til besparelser på varmeregningen samt gøre overfladen vandafvisende og dermed forhindre fugt i murværket. Fugt kan føre til svamp og skimmel i hele huset, så det kan klart betale sig at investere i en god og grundig renovering af din facade. Det kan også være med til at øge din boligs værdi.

Få et uforpligtende tilbud på facaderenovering i Herning og omegn

Har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på facederenovering i Herning eller resten af Midtjylland? Kontakt os på telefon 22 43 72 90, send en mail til bo@murerherning.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi dækker hele Midt- og Vestjylland, herunder Herning, Holstebro og Vildbjerg. Vi ser frem til at høre fra dig, og vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg Murerfirmaet Bo Andersen A/S

Via vores medlemskab af Dansk Byggeri og Byg Garanti er du forsikret med op til 100.000 kr. inkl. moms.
Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byggaranti i forbindelse med tilbygning, renovering m.m.

Vores tidligere arbejde:

​Ønsker du at kontakte os?

Send en besked via formularen, ring på tlf.+45 22 43 72 90 eller send os en email på bo@murerherning.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.