Murerarbejde

Murerfirmaet Bo Andersen A/S og hans svende udfører murerarbejde for private og erhverv i Herning, Holstebro, Vildbjerg og omegn. Vi udfører alle former for murerarbejde, og det er altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.

Vi har bl.a. kompetencer inden for

  • Facaderenovering
  • Forsikringsskader
  • Nyt badeværelse
  • Totalløsninger
  • Nye parcelhus
  • Tilbygninger

Ring i dag på tlf. +45 22 43 72 90, og få et uforpligtende tilbud på dit murerprojekt. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular

Få ordnet alt fra tag til gulv af en dygtig murer

Du kan få en af vores murere til at udføre tagrenovering, omfugning, ombygning samt tilbyggeri. Vi kan også lægge nye fliser eller klinker.

Det kan for eksempel være, at familien er vokset, og der er behov for at bygge om eller bygge til. Her kan vores murermester stille sin faglige viden til rådighed og udarbejde en plan i tæt samarbejde med dig ud fra dine drømme, ønsker og behov.

Vores murermester vil være behjælpelig gennem hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt. Dertil kommer, at der også vil være løbende kontakt med den murer, som arbejder hos dig.

Få en murermester med over 30 års erfaring

Murerfirmaet Bo Andersen kan stå for hele entreprisen, så du ikke blot får en murer ud. Vi kan sende alle de nødvendige fagfolk som for eksempel tømrere, snedkere, elektrikere og lignende. Derved garanterer vi for, at kvaliteten er i top og tidsplanen bliver overholdt. Vi har 30 års erfaring som murerfirma og entreprenør.

Hvis du har brug for en murer eller en totalentreprenør, så kontakt din murermester på tlf. +45 22 43 72 90, så kommer vi forbi og afgiver et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Vælg Murerfirmaet Bo Andersen A/S

Via vores medlemskab af Dansk Byggeri og Byg Garanti er du forsikret med op til 100.000 kr. inkl. moms.
Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byggaranti i forbindelse med tilbygning, renovering m.m.

Vores tidligere arbejde:

​Ønsker du at kontakte os?

Send en besked via formularen, ring på tlf.+45 22 43 72 90 eller send os en email på bo@murerherning.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.