Dygtig og kvalitetsbevidst murerfirma i Ikast og Herning

Søger du et murerfirma i Ikast eller Herning? Vores dygtige og kvalitetsbevidste murere sikrer, at alt murerarbejde bliver udført med sans for detaljerne og fokus på det gode og solide håndværk.

Derudover sørger vi for at give kunderne en professionel rådgivning om alle muligheder i forhold til deres ønsker, behov og økonomiske rammer. Vi sørger naturligvis for, at der er en løbende dialog gennem hele forløbet.

Det er vejen frem mod et færdigt resultat, der kommer til at fremstå, som vores kunder ønsker. Det er med andre ord din tryghed og sikkerhed for at få indfriet dine ønsker til en fair pris af et erfarent murerfirma nær Ikast og Herning.

Alt vores murerarbejde er omfattet af Byg Garanti ved hjælp af vores medlemskab af Dansk Byggeri. Det er en ekstra sikkerhed for, at vores arbejde altid bliver udført med fokus på kvalitet og grundighed.

Herunder kan du læse mere om de nogle af de mange opgaver vi udfører:
Facaderenovering
Forsikringsskader
Nyt badeværelse
Om – og tilbygning
Trapper udvendig
Totalløsninger

Kontakt os og få et tilbud fra dit lokale murerfirma i Ikast og Herning

Du kan læse mere om vores murerfirma her på siden, og du kan kontakte os for at få mere information. Ring til os på telefon 22 43 72 90, eller skrive til vores mail bo@murerherning.dk. Du kan også henvende dig  via vores kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra vores murerfirma.

Vælg Murerfirmaet Bo Andersen A/S

Via vores medlemskab af Dansk Byggeri og Byg Garanti er du forsikret med op til 100.000 kr. inkl. moms.
Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byggaranti i forbindelse med tilbygning, renovering m.m.

​Ønsker du at kontakte os?

Send en besked via formularen, ring på tlf.+45 22 43 72 90 eller send os en email på bo@murerherning.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.