Velkommen til murerfirmaet Bo Andersen

Tilbygninger

Tekst omkring tilbygninger

Trænger din husfacade til renovering, reparation eller vedligeholdelse.
Det danske klima er hårdt mod facader, men en facaderenovering er løsningen på at få en gammel og slidt bygning til at fremstå som ny. Regn, kulde, frost og eventuelt murbier er hårdt for et murværk.​

Dertil kommer almindeligt slid og ælde, men får du ikke udført dinfacaderenovering i tide, kan skader som fugt, råd og svamp brede sig til resten af huset.

Over 30 års erfaring i renovering af facader

Vi har over 30 års erfaring med murerarbejde som blandt andet facaderenovering. Derfor har vi god erfaring med at reetablere en murs modstandsevne. Dertil kommer, at vi har stor forståelse for en bygnings grundlæggende arkitektur, således vi ikke gør skade på en bygning, når vi skal renovere eller reparere den.

Facaderenovering handler ikke blot om at reparere skader og forhindre eventuelle skader i at brede sig. En renovering af facade handler om at genskabe husets oprindelige udtryk, men det kan alternativt handle om at ændre husets udtryk. Du kan kombinere en facaderenovering med efterisolering hos os.

Få en facaderenovering og et smukkere hus

En renovering af din facade kan med andre ord gøre dit hjem smukkere, og det kan øge husets værdi, herunder friværdi, ligesom det kan føre til en lavere varmeregning.

Men i yderste konsekvens kan det forhindre fugt i at vandre i murværket, således at der kan opstå svamp og skimmel i hele huset, hvilket både kan ødelægge indeklimaet og den oprindelige isolering.

  • Nyt badeværelse
  • Forsikringsskader
  • Flisearbejde
  • Totalløsninger
  • Murerarbejde
  • Nye parcelhus
  • Tilbygninger

Ring nu på 22 43 72 90, og få et uforpligtende tilbud på din facaderenovering. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

 

Kontakt os

Murerfirmaet Bo Andersen

Bliv ringet op

Find os

En del af: